Cozy & Convenient

af Jan og Linda Pedersen

CASA DE LA LUZ

 

Den perfekte feriebolig for kæresteparret, den lille familie eller en venindetur. 

Boligen er indrettet med en queensizeseng, to enkeltmandssenge og en sofa der kan redes op til to personer. Derved er der mulighed for at bo 6 personer.

Casa de la Luz er indrettet lyst og indbydende med et roligt og svalt indeklima ved hjælp af aircon. Dertil er der hele to terrasser. En østvendt terrasse med grill og spiseplads samt en 65 m2 tagterrasse med solsenge og lounge-sæt samt 360° fantastisk udsigt

CASA DORADA

 

Et større feriehus, som er oplagt for en større familie, flere venner, eller bare til dem, som foretrækker lidt ekstra plads.

 

Huset som udgør 100m2 har mulighed for at huse 6 overnattende gæster fordelt i 4 rum. 

Casa Dorada, som betyder Det Gyldne Hus, har meget at byde på. Stilen er romantisk, sydlandsk og varm. Med to badeværelser og et ekstra toilet samt en fuldstændig eminent udsigt emmer huset af luksus og overskud.

OMRÅDET
 

Husene ligger centralt i den øverste del af Gran Alacant. I hyggelige rækkehus kvartere med private (aflåste) pool områder. Her er både fastboende og feriegæster af flere forskellige nationaliteter.

 

100 m. til fælles pool & supermarked

250 m. til restauranter, barer & bank

500 m. til lægecenter, apotek, lille tivoli & caféer

1 km. til lokalt marked og strand

10 min. til lufthavnen

15 min. til Alicante by

KLIMA

Costa Blanca er det eneste subtropiske område i EU og er kendt for sine 320 solskinsdage om året. Alicante har med sin bjergkæde mod nord og sine store saltsøer mod syd et særligt mikroklima, der af WHO er dokumenteret som et af de sundeste steder i verden. 

Her er behageligt temperatur året rundt, sjældent regn, aldrig frost men heller aldrig ekstremt høje temparaturer.

ALICANTE
 

Vores begejstring for Alicante by er svær at putte ned i et kortfattet skriv.

 

Her er simpelthen ALT!

Pulserende universitetsby med en afslappende atmosfære, blomsterdufte, skøn havn, sandstrand, shopping, museer, palmepark, natteliv, historiske smukke bygninger, flere hyggelige torvepladser, kæmpe velbevaret borg, udgravninger/ruiner, teater, musik, casino, boder på Esplanaden og i den gamle bydel et kæmpe udvalg af restauranter lige fra den lille autentiske tapasbar til gourmet mad.

Simpelthen alt hvad hjertet begærer!

I FORBINDELSE MED DIN BOOKING

Ved booking vil du modtage en bookingbekræftelse samt en mail med praktiske informationer. 7 dage før check-in vil du modtage en e-mail som bla. indeholder nedenstående information:

  • Bookingnummer

  • Kørevejledning

  • Tlf. nr. til taxa

  • Kode til gate/port ved område

  • Kode til nøgleboks ved boligen

Vi gør opmærksom på at du bør checke din spam-indbakke hvis du ikke modtager dette. Vi anbefaler derudover også at du printer denne mail ud.

I boligen findes en mappe med div. relevante informationer, så som hvor er hvad i boligen og området, wifi-kode osv.